Tarih: 12.10.2023 21:16

İYİ Parti Balıkesir'de 3 ilçe başkanı istifa etti

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'de İYİ Parti'nin 3 ilçe başkanı, yerel seçimlerde aday adayı olmak için istifa etti.

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, Gönen İlçe Başkanı Fedai Coşkun ve Savaştepe İlçe Başkanı Osman Özgür Alaca, İl başkanlığında düzenlenen toplantıda istifa ettiklerini açıkladı.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan FehmiYörük, istifaların Genel Başkan Meral Akşener'in direktifleri doğrultusunda yapıldığını söyledi. Yörük, "Aday adayı olmak isteyen ilçe başkanlarımızın 23 ekime kadar istifaları istemesi üzerine aday adayı olacak ilçe başkanlarımız istifalarını verdi. Haklarında hayırlı olsun, kendilerine il teşkilatı olarak sonuna kadar destek vereceğiz, İYİ Parti Bayrağını tüm ilçelerde dikip Balıkesirli hemşehrilerimizi İYİ belediyecilikle tanıştıracağız" dedi.

İstifa eden ilçe başkanlarının aday adayı oldukları ilçelerde güçlü bir tabana sahip oldukları biliniyor. Bu nedenle, aday olmaları halinde seçimleri kazanma şansları yüksek.

İYİ Parti, Balıkesir'de yerel seçimlerde 11 ilçede belediyeyi kazanmak istiyor. Parti, bu hedefe ulaşmak için tüm ilçelerde güçlü bir aday listesi oluşturmaya çalışıyor.

İstifa eden ilçe başkanları kimler?

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY