Tarih: 01.09.2024 18:57

KAMUOYU AKBIYIK’TAN AÇIKLAMA BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in


Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde, Akbıyık’a yönelik ciddi iddiaları kamuoyu ile paylaşmış ve cevap beklemiştik. Ancak ne bir yalanlama ne de bir açıklama geldi.

Sorularımız Yanıt Bekliyor

Haberde, Akbıyık’a şu soruları yöneltmiştik: Tiktok videolarınla mı cevap vereceksin? Basın kuruluşlarına kaçar para dağıttın? Kent A.Ş. üzerinden mi? Karesi’de düzenlediğin pilav hayrında, denetlenmeyen, tescil belgesi olmayan ve gıda mühendisi çalıştırmayan merdiven altı pilavcılara, 289 bin TL karşılığında kaç kişilik pilav dağıttırdın? Organizasyon işini hangi partiline verdin ve ne kadar ödedin? 'Poyrazın Oğlu' Hikayesi Gerçekten De Rüzgar Gibi Geçti mi?

Sadece bunlar değil, Akbıyık’ın kendine verdiği “Rüzgarın Oğlu” lakabının da altını dolduramadığını, hatta bu unvanın sadece bir “sam yeli” olduğunu iddia etmiştik. Ancak hala bir cevap alamadık. Karesi halkı ve yerel esnafın sorularına bir yanıt vermeniz gerekiyor Sayın Akbıyık.

Kamuoyu Yanıt Bekliyor

Mesut Akbıyık’ın bu sorular karşısındaki sessizliği, kafalarda soru işaretleri bırakmaya devam ediyor. Karesi’de yaşayan vatandaşlar ve esnaf, bu konuda bir açıklama bekliyor. “Rüzgarın Oğlu” lakabı ile bilinen Başkan Akbıyık, kamuoyunun karşısına çıkıp gerçekleri paylaşacak mı? Yoksa sessizliği sürdürecek mi? Bekleyip göreceğiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY