Tarih: 15.09.2024 15:34

KAMYON SÜRÜCÜSÜ ÖLÜ BULUNDU

Facebook Twitter Linked-in

 

Olay, Balıkesir il sınırı içinde yer alan bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Sürücünün ölümünün ilk bulgularına göre şahsın 3 gün önce vefat ettiği ileri sürüldü.

Balıkesir-İzmir karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde bulunan kamyonda şüphelenen vatandaşlar ihbarda bulundu. Olay yerine Balıkesir Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgedeki intikal eden itfaiye, jandarma ekipleri ve sağlık ekipleri, kamyonun içindeki durumu inceledi. 

İtfaiye ekipleri tarafından kamyonun kapısı açıldı ve sürücünün hareketsiz olarak duruken bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde sürücünün öldüğü belirlendi.

Cenazenin savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderilmesi bekleniyor. Otopsi işlemlerinin gerçekleştirilmesinin ardından kesin ölüm belirlenecek.

Jandarma, olayla ilgili olarak detaylı bir soruşturma başlattığı da edinilen bilgiler arasında yer aldı. Soruşturma kapsamında, ölümlerin nedeni olabilecek herhangi bir sağlık sorunu, trafik kazası veya diğer dış olayların olup olmadığı araştırılıyor. Ayrıca kamyonun taşıdığı sıfır otomobillerin durumu da kontrol ediliyor, olay olası diğer sebeplerle ilgili bilgiler toplanıyor.



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY