Tarih: 19.10.2023 16:58

Karısını İş Arkadaşı İle Arabada Bastı! Cinayet Anı Ortaya Çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde, eşinin iş arkadaşıyla birlikte olduğunu iddia eden bir kişi, eşinin iş arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün öğle saatlerinde Akınlar Mahallesi'nden geçen Melen Çayı'nın yanında meydana geldi. Köksal Kıbrıs, eşinin iş arkadaşı Yakup Yaman'ı otomobilinde birlikte görünce, kıskançlık krizine girdi. Kıbrıs, yanında bulunan bıçakla Yaman'ı 15 yerinden bıçaklayıp, başına taşla vurdu. Ardından yere düşen Yaman'a tekme ve yumruklarla saldırdı.

Olay, çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Yaman, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınan Kıbrıs, ifadesinde suçunu itiraf etti.

Kıbrıs, eşinin kendisini aldattığından şüphelenip, otomobille takibe aldığını, eşinin Yaman'ın aracına bindiğini ve Melen Çayı'nın kenarında ıssız bir yerde durunca da olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Kıbrıs, eşini de olaya müdahale etmeye çalışınca bıçakla korkutup yaklaştırmadığını ifade etti.

Kıbrıs'ın emniyetteki sorgusu sürüyor.Olayın detayları ortaya çıktı.

Olayın ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Köksal Kıbrıs'ın, eşinin iş arkadaşı Yakup Yaman'ın aracını takip ettiği, Melen Çayı'nın kenarında ıssız bir yere çektikleri sırada da eşini araçtan indirdiği ve olaya müdahale etmeye çalışınca bıçakla korkutup yaklaştırmadığı belirtildi.

Olayın saniye saniye görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, Kıbrıs'ın, Yaman'a defalarca bıçak darbesi attığı ve başına taşla vurduğu görülüyor. Ardından yere düşen Yaman'a tekme ve yumruklarla saldırdığı görülüyor.

 

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY