Tarih: 16.10.2024 13:34

Makyaj belediyeciliğini kimden öğrendin?

Facebook Twitter Linked-in

 

Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık  hizmet üretemeyince çareyi makyaj belediyeciliğinde buldu. 

Akbıyık, Karesi ilçesi sınırları içerisinde bulunan Atatürk İlkokulu önündeki alt geçit üzerinde yaptığı ‘makyajı’ hizmet diye yutturmaya çalıştı. 

ALT GEÇİT YILLARDIR ORADA 

Karesi Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, yaptığı makyaj belediyeciliğini sosyal medya hesabından hizmet diye paylaştı. Akbıyık’ın paylaşımına bir vatandaş, “Merdivenler zaten yıllardır var yürüyen merdiven olursa çok daha güzel olacak” yorumunu yaptı. Eski AKP’li Başkan Akbıyık’a soruyor bu makyaj belediyeciliğini eski yol arkadaşlarından mı öğrendin. 

 

DUVARLAR DA DÜZENLENECEKMİŞ!

Karesi Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, “Halk buluşmamızda talep edildi yapıyoruz. Atatürk İlkokulu önündeki Alt geçit çalışmamızda sona geldik. Giriş kısmı böyle olacak merdivenler ve duvarlar da düzenlenecek” ifadelerine yer verildi. Yani Başkan Akbıyık, zaten yıllardır var olan alt geçidin duvarlarını ve merdivenlerini düzenleyecekmiş. Çok merak ediyoruz acaba ne gibi bir düzenleme yapacak? Boya badana ile milletin gözünü boyamaya çalışan Mesut Akbıyık’a buradan sesleniyoruz; Makyajı bırak, hizmet üret! 



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY