Tarih: 04.06.2024 17:16

Manyas’ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası Coşkuyla Kutlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir’in Manyas ilçesinde, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında Manyas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından sergi açılışı yapıldı.

Manyas Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamında giyim teknolojileri ve el sanatları sergisi düzenledi. 

1 Eylül'de açılan Halk Eğitim kurslarında 82 farklı alanda eğitim verildiği ve bu kurslara 1236 kursiyerin katılarak meslek edindiği belirtildi.

Manyas Halk Eğitim Müdürlüğü hizmet binasındaki serginin açılışı, Manyas Kaymakamı Emre Yeşil ve Belediye Başkanı Ahmet Duru tarafından gerçekleştirildi. 

Türk-Osmanlı sentezinin ağırlıkta olduğu sergideki kıyafetler ve el sanatlarıyla yakından ilgilenen Kaymakam Yeşil, "Bayanlarımızın birbirinden güzel el emeği, göz nuru eserlerini memnuniyetle izledim. 

Kursiyerlerimizin istekleri doğrultusunda, Belediye Başkanımız el sanatlarının pazarlanması konusunda bir satış noktası oluşturma sözü de verdi. 

Tüm bayanlarımıza, ucuza mal ettikleri ancak markalarla yarışabilecek kıyafet ve el sanatı eserleri için kendilerini kutluyorum," dedi.

Manyas Halk Eğitimi Müdürü İsmail Kurt, hafta boyunca çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceğini ve 6 Haziran'da Balıkesir'de 20 ilçenin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan eserlerin Atatürk Parkı'nda sergileneceğini söyledi.

Sergi açılışına Manyas Milli Eğitim Müdürü Abdülmuttalip Erek ile kursiyerlerin yakınları katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY