Tarih: 21.08.2023 14:54

Pınar Altuğ, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Pedofili İddiası İçin Verdiği Cezaya Tepki Gösterdi

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Şanlıurfa Mevlana Halid Camisi İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak'ın Pedofili suçlamasına yönelik aldığı cezaya tepki gösterdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın, Dörtbudak'a kınama ve 500 TL maaş kesme cezası verdiği iddiası üzerine Altuğ, "Bu kadar mı yani? Hala insanlara seslenebilme hakkı var mı?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Şanlıurfa Mevlana Halid Camisi İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak'ın, kadınların ve çocukların giyim tarzlarına yönelik skandal açıklamaları büyük tepki çekmişti. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın, Dörtbudak'a sadece kınama ve 500 TL maaş kesme cezası verdiği iddiası kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Pınar Altuğ da bu cezayı yetersiz bulanlardan biri olarak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu kadar mı yani? Hala insanlara seslenebilme hakkı var mı?" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Pınar Altuğ, sıkça gündeme dair yaptığı açıklamalarla bilinen bir isim olarak, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bu tepki dolu paylaşımıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY