Tarih: 04.11.2022 19:15

RAHMİ KULA YENİDEN BAŞKAN

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) olağan genel kurul toplantısında 20 meslek komitesinin seçimleri gerçekleşti. 6 bine yakın üyenin oy kullandığı seçimlere yoğun ilgiyle gerçekleşti. 20 meslek komitesi için bekletilen sandıklar saat 17.00 itibariyle açılarak oylar sayılmaya başlandı.
Tek aday olan BTO’nun 4 buçuk yıllık Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, komite seçimlerini değerlendiren bir açıklamada bulundu.
Kula, “6 bine yakın üyemiz ile bugün burada 20 meslek komitemizin seçimlerini gerçekleştiriyoruz. 55’i asil meclis üyesi olmak üzere, toplamda 162 komite üyemiz ile meslek komitelerimizi seçiyoruz. 4 buçuk yıllık görev dönemimizi tamamlamış bulunmaktayız. İnşallah önümüzdeki yeni dönemde de üyelerimizin teveccühü ile başladığımız projelerimizi devam ettireceğiz. Böylelikle şehrimizin ekonomisine olan katkılarımızı geliştireceğiz. Balıkesir esnafımızın, tüccarımızın haklarını sonuna kadar korumak, sorunlarına çözüm bulabilmek amacıyla bir dönem daha bu göreve talibiz. Balıkesir iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY