Tarih: 28.11.2023 18:43

Sadettin Altın, AK Parti Altıeylül Belediye Meclis Üyeliği için tekrar aday adayı oldu

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Has Romanlar Federasyonu Başkanı Sadettin Altın, AK Parti Altıeylül Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı oldu

Balıkesir Has Romanlar Federasyonu Başkanı ve 2019 yılından beri AK Parti Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Sadettin Altın, 2024 yılında yapılacak yerel seçimleri için tekrar, Altıeylül Belediye Meclis üyesi olabilmek için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis'e evraklarını teslim eden Meclis Üyesi ve İş insanı Sadettin Altın, yaptığı açıklamada,

"2019 yılından bu yana AK Parti Altıeylül Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapmaktayım. Bu süre zarfında ilçemiz için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. İlçemizin sorunlarını çözmek için çaba gösterdim. Bu dönemde edindiğim tecrübelerimi ve birikimimi tekrar Altıeylül ilçemize hizmet etmek için kullanmak istiyorum. Bu nedenle 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde tekrar Altıeylül Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı oldum. İlçemiz için hayırlı olsun" dedi.

Altın, açıklamasında ayrıca, "İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyorum. Birlikte daha güzel bir Altıeylül inşa edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Altın'ın aday adaylığı başvurusu, Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis tarafından memnuniyetle karşılandı. Munis, Altın'a başarılar diledi.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY