Tarih: 25.09.2024 17:09

SERKAN SARI ALMANYA YOLCUSU

Facebook Twitter Linked-in

 

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Almanya’da düzenlenecek bir panelde konuşmacı olacak. Serkan Sarı Hamburg’ta düzenlenecek olan panel için Almanya’ya gidecek.

 

GÜNDEM: DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI 

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, dur durak bilmiyor. Meclisin tatilde olduğu süre boyunca Balıkesir’i karış karış gezerek vatandaşın sorunlarını dinleyen Serkan Sarı şimdi de Almanya’ya gidiyor. Yoğun temposuyla dikkat çeken Serkan Sarı, CHP Hamburg Birliği Lübeck Temsilciliği tarafından düzenlenen panele katılacak. Sarı, 29 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan panelde ‘Demokrasi ve İnsan Hakları’ konusunda konuşma yapacak. 

 

“GURBETÇİLERİMİZLE BİR ARAYA GELECEĞİZ” 

29 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan panelin konusu ‘Demokrasi ve İnsan Hakları’ olacak. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Almanya’da gurbetçilerimizle bir araya geleceğiz. Onlarla hem hasret gidereceğiz hem de demokrasi ve insan haklarının önemini konuşacağız. Biz bu anlamda CHP olarak bu iki kavramı da içine sindirmiş bir partiyiz. Ülkemizde ve dünyada demokrasinin, insan haklarının, hukukun üstünlüğü ve adaletin hakim olduğu bir düzen için mücadele ediyoruz ve mücadele etmeye de devam edeceğiz” dedi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY