Tarih: 11.10.2023 21:52

Susurluk'ta Trafik Kazası;3 Yaralı

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir-Bandırma Karayolu Balıkesir istikameti Susurluk Göbel Mahallesi Fide salça fabrikası mevkiinde 11 Ekim 2023 tarihinde saat 21:49'da meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile bir traktör çarpıştı.

Kaza sonucu otomobil sürücüsü N.S ve traktör sürücüsü İ.Ö yaralandı. Otomobilde bulunan yolcu E.S'nin ise ayağı kırıldı.

Kaza, Balıkesir istikametinden Bandırma istikametine seyir halinde olan N.S idaresindeki 10 HY 206 plakalı otomobilin, karşı yönden gelen İ.Ö idaresindeki 16 TN 754 plakalı traktöre çarpması sonucu meydana geldi.

Çarpmanın etkisiyle otomobil ve traktör savrularak yol kenarına devrildi.

.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralıları araçtan çıkardı. Yaralılardan N.S ve İ.Ö, ambulanslarla Susurluk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. E.S ise Bandırma Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza nedeniyle Balıkesir-Bandırma Karayolu Balıkesir istikameti bir süre ulaşıma kapandı. Balıkesir İtfaiyesi Susurluk Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY