Tarih: 20.05.2024 10:39

"Trafik Kazası Geçiren Oyuncular Seyirciyi Mağdur Etmemek İçin Sahneye Çıktı"

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediye Tiyatrosu'nun sahnelediği "Konusuz Mutsuzluk" oyununun oyuncuları Kübra ve Yiğit Şafak çifti, provalardan sonra motosikletle evlerine dönerken trafik kazası geçirdi.

 Ancak, biletlerin satılmış olması nedeniyle seyirciye karşı mahcup olmamak için ertesi gün sahneye çıkmaya karar verdiler.

İstanbul'dan oyunu izlemeye gelen jüri üyeleri Erbil Göktaş, Mustafa İri, Arzu Yanardağ ve Çisil Oral, oyun sonrasında oyuncuların üzerlerindeki sargıların oyun gereği olduğunu zannettiler.

 Gerçek durumu öğrendiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Kübra'nın kolunda ve Yiğit'in ayak parmağında çatlak olmasına rağmen, enjeksiyonla ağrılarını hafifleterek sahneye çıkmayı başardılar ve rollerini başarıyla sergilediler.

Ayvalık Belediye Tiyatrosu Direktörü Erkan Cılak, oyuncuların bu fedakarlıkları karşısında duygulandığını belirtti. "İki oyuncunun da kaza sonucu kol ve ayak parmaklarında çatlak olduğunu bilseydim, sahneye çıkmalarına izin vermezdim.

 Ancak raporların iyi olduğunu ve sahneye çıkabileceklerini söyledikleri için rollerini oynamalarına izin verdim. Bu duruma üzüldüm ama aynı zamanda sahneye ve seyirciye olan bağlılıkları nedeniyle onlarla gurur duydum," dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY