Tarih: 12.08.2023 14:26

Ufuk Özkan'dan Sevindirici Haber: Yeni Diziyle Ekranlara Geri Dönüyor

Facebook Twitter Linked-in

Siroz hastalığına rağmen Ufuk Özkan, sağlığına kavuştu ve "Benim Güzel Ailem" dizisiyle izleyicilerle buluşuyor.

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, Siroz hastalığına yakalanmasıyla sevenlerini endişelendirmişti. Ancak iyi haberler ardı ardına gelmeye başladı ve Ufuk Özkan, hastalığının üstesinden gelerek sevenlerini sevindirdi. Özkan, şimdi de televizyon ekranlarına dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Siroz hastalığıyla mücadele eden ve organ nakli için sıraya girdiğini açıklayan Ufuk Özkan, sonrasında yapılan tedavilerin olumlu sonuçlar verdiğini duyurdu. Sağlık durumu düzelen ve organ nakline gerek kalmayan ünlü oyuncu, sevenlerine yeni bir sevinç yaşattı.

Ufuk Özkan, Fabrika Yapım imzalı "Benim Güzel Ailem" adlı dizide rol alacak. Özkan, dizide ailenin dayısı "Adnan Gözüaçık" karakterini canlandıracak. Başarılı oyuncu, dizinin 8. bölümünde kadroya dahil olacak.

Ufuk Özkan, sağlık sorunlarını aşarak yeni projeye odaklandığını belirtti. Geçtiğimiz haftalarda Siroz teşhisi konulmasının ardından sağlık mücadelesine başlayan ve organ nakli ihtimaliyle sıraya giren oyuncu, ilaç tedavisi sonucunda organ nakline gerek kalmadan sağlığına kavuştu.

Ünlü oyuncu sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, "Organ nakline gerek kalmadı, ilaçlarla tedaviye devam ediliyor. En kısa zamanda sahalara döneceğim, gülmeye ve güldürmeye devam edeceğim" ifadeleri kullanıldı.

Balıkesir HABERİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
google-site-verification=5I1OkmO_uOBOfLOs2YZZpDRhh3_eaG4LlRPMb6_TXHY